yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Kapılarımızda aksesuar olarak standart ürkü amerikan bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine bakılırsa kilitli dizi, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir tavır çabucak insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya dosdoğru açılmaktadır.

Binalarda belli standartlarda yan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili boyut simultane insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Antrparantez yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu manzara uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın bapları, yangın güvenliği için önemli bir ekipman olarak Yangın Kapısı kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile müteallik sık sorulan sorular ve cevapları:

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın en kazalı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beniâdem tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en münasip paha politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde alıyoruz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Report this wiki page