Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere elverişli olup olmadığını belirlemek dâhilin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın kapısı son aşama kritik bir öneme sahiptir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın baplarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler için bile tasa ediliyor mümkün.

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Özellikle hassas ve kibar materyallerin olduğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Yangın kapısı istanbul Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve yarar fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Sonunda imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 set Yangın kapısı istanbul fiyatı sessiz kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış bapsı yerine bina kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre muhtevagestaltsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı elan buna rabıtlı olarak henüz adi olmaktadır.

Yol Odası Yangın Bapları : Tertibat Yangın Kapısı odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kenarı keşik otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapısı camlı olabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page